SOPIMUSPAKKAAMINEN

Sopimuspakkaaminen ja -valmistus on yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa nesteiden valmistus- ja pakkaustoiminnot sekä halutessaan myös tuotteisiin liittyvät ostotoiminnot. Oli kyse sitten isosta tai pienestä projektista, olemme aina valmiit auttamaan.

Palvelut
Parhaat raaka-aineet sekä kustannustehokkaat ratkaisut laadusta tinkimättä.

Käytämme sopimuspakkaamisessa samoja raaka-aineita kuin oman tuotemerkin tuotteissammekin. Teetämme ratkaisuja myös asiakkaan toivomista raaka-aineista mahdollisuuksiemme mukaan. Hyödynnämme sopimuspakkaamisessa omia pakkausmateriaalejamme, mutta räätälöimme pakkaukset asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meiltä hoituvat tuotteeseen kohdistuvat niin suorat kuin epäsuoratkin hankinnat.​

Valmistamme, jalostamme ja pakkaamme tuotteet omassa tuotantolaitoksessamme Suomessa.

Bulk-tuotteet toimitamme säiliöautoilla, 200 litran metallitynnyreissä ja 1000 litran IBC-konteissa. Kuluttajatuotteet pakkaamme pahvilaatikoihin, myyntitelineisiin tai asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimitukset lähtevät tuotantolaitokseltamme asiakkaan varastolle tai suoraan päivittäistavarakauppoihin. Yhdessä logistiikkakumppanimme kanssa pystymme tarjoamaan kustannustehokkaat kotimaan sekä kansainväliset kuljetukset.

bbq-810545_1920
Close Menu