Tutustu tuotteisiimme

Tuotevalikoimamme sisältää uusiutuvista raaka-aineista valmistettavan biosytytysnesteen, palamisominaisuuksiltaan ylivertaisen polttogeelin sekä laadukkaat autokemikaalit ja pienmoottoribensiinit. Tuotteissamme olemme huomioineet Pohjoisen ankarat olosuhteet ja suunnitelleet tuotteet nimenomaan suomalaiseen käyttöön.

OIVA BIOSYTYTYSNESTE

OIVA biosytytysnesteemme on 100% suomalainen tuote: Raaka-aineena käytetään Suomesta tulevaa uusiutuvaa energiaa. Myös pullo sekä työ tehdään Suomessa.

Palaessa hajuton ja savuton, ilman aromeja:
Mullistaa hiiligrillauksen!
Ei jätä mitään sivumakua grillattavaan ruokaan, vain aito grilliruoan maku!
Palaa pitkään ja sytyttää grillihiilet tasaisesti.

Uusiutuvan energian uudelleenkäyttö: Uusiutuvista raaka-aineista valmistettu. Uudet uusiutuvan energian käyttömahdollisuudet mahdollistavat ekologisen ratkaisun sytyttämiseen. Laadukkaan tuotantoprosessin ja raaka-aineiden vuoksi tuote palaa puhtaasti ja savuttomasti.

Käyttöohje:
Ruiskuta tasaisesti grillihiilille tai nuotioon. Voit sytyttää heti. Sytytysneste on savuton, hajuton ja leimahtamaton. Kuumaan grilliin, hehkuville hiilille tai avotuleen nesteitä ei saa kaataa.

Pakkauskoko: 1L

POLTTOGEELI

Flame Gel on savuton ja hajuton polttogeeli monipuoliseen retkeily- ja kesämökkikäyttöön, kotitalouksiin sekä ammattikäyttöön esim. palokoulutuksiin ja pyroteknisiin esityksiin. Syttyy tasaisesti ilman humahdusta. Tuote soveltuu palonkestäville ja paloon tarkoitetuille alustoille, takan, puukiukaan ja nuotion palon varmistamiseksi.

Flame Gel toimii myös kosteilla alustoilla. Se on tehokas ja hyödyllinen apu. Geeliä voi käyttää ulkotulena palamattomalla alustalla tai astiassa ja se soveltuu myös jätkänkynttilän palosydämeksi.

Geeli on myös erinomainen hormien turvalliseen ja savuttomaan esilämmittämiseen (annostele geeliä puhtaan tulipesän pohjalle noin 0,5 desiä ja sytytä, anna palaa loppuun, hormiin syntyy kunnollinen veto. Sytytä tämän jälkeen vasta puut.)

Geeli on helppokäyttöinen ja turvallinen kaataa – se ei roisku. Tuote ei jätä palojäämiä, eikä tuota ilmassa leijuvia hiukkasia tulipesiin, kuten paperin palaessa syntyy. Palamistuotteena syntyy vain pieni määrä hiilidioksidia ja vesihöyryä. (on myös luonnossa liikkujan hyödyllinen apulainen, vrt. kupillisen lämmittäminen), lukon sulattaminen.

Kuumaan grilliin, hehkuville hiilille tai avotuleen nesteitä ei saa kaataa

Pakkauskoko: 0,5L, 1L, 3L

LASINPESUNESTEET

Valmistamme lasinpesunestetiivistettä ja käyttövalmista lasinpesunestettä sekä kesä- että talvikäyttöön.

Etanolipohjainen käyttövalmis lasinpesuneste. Soveltuu talvikäytöön, pakkaskesto -18 ja 20°C. Puhdistaa tuulilasin ja ajovalot. Ei jätä raitoja tuulilasiin eikä muodosta näkyvyyttä häiritsevää kalvoa.

Ominaisuudet
Hyvä puhdistusteho, ei vahingoita kumia tai muovia. Raikas sitrustuoksu. 

Käyttö
Kaada suoraan pakkauksesta sellaisenaan auton tuulilasinpesunestesäiliöön. Liuos on sellaisenaan käyttövalmis aina ilmoitettuun asteeseen. Tarvittaessa voit parantaa pakkaskestävyyttä lisäämällä sekaan lasinpesunestetiivistettä.

Pakkauskoko
3L, 4L, 5L

Etanolipohjainen käyttövalmis lasinpesuneste. Soveltuu kesäkäyttöön yli 0 °C:n lämpötiloissa. Pakkaskesto –2 °C astetta. Puhdistaa ja poistaa siitepölyn, hyönteiset ja lintujen jätökset tuulilasista ja ajovaloista. Ei jätä raitoja tuulilasiin eikä muodosta näkyvyyttä häiritsevää kalvoa.

Ominaisuudet
Hyvä puhdistusteho, ei vahingoita kumia tai muovia. Raikas sitrustuoksu. 

Käyttö
Kaada suoraan pakkauksesta sellaisenaan auton tuulilasinpesunestesäiliöön. Irrottaa parhaiten hyönteiset, kun tuulilasinpesunestettä suihkutetaan välittömästi lian ilmenemisen jälkeen. Suojeltava jäätymiseltä.

Pakkauskoko
3L, 4L, 5L

Etanolipohjainen lasinpesunestetiiviste (-60°C), joka sisältää vain tehoaineita. Soveltuu talvikäytöön. Laimennetaan vedellä sääolosuhteisiin sopivaksi. Puhdistaa tuulilasin ja ajovalot. Ei jätä raitoja tuulilasiin eikä muodosta näkyvyyttä häiritsevää kalvoa.

Ominaisuudet
Hyvä puhdistusteho, ei vahingoita kumia tai muovia. Raikas sitrustuoksu. Lasinpesuneste ehkäisee pesujärjestelmän jäätymisen alhaisissa lämpötiloissa, kun se on laimennettu riittävän vahvaksi.

Käyttö
Kaada laimennettuna tuulilasinpesunestesäiliöön. Laimennetaan puhtaalla vedellä pakkauksen ohjeiden mukaisesti haluttuun pakkaskestoon. Ulkolämpötilan laskiessa pakkaskestoa voidaan lisätä lisäämällä lasinpesunestetiivistettä seokseen.
Laimentaminen(*):
4 osaa vettä, 1 osa tiivistettä, pakkaskesto -7 °C
3 osaa vettä, 1 osa tiivistettä, pakkaskesto -9 °C
2 osaa vettä, 1 osa tiivistettä, pakkaskesto -15°C
1 osaa vettä, 1 osa tiivistettä, pakkaskesto -29 °C
*tiivistettä ja puhdasta vettä yhdistetään oikeassa suhteessa.

Pakkauskoko
1L, 4L, 5L, 200L

Ekologinen lasinpesutabletti. Soveltuu kesäkäyttöön. Säästä luontoa vähentämällä pakkausjätteen määrää ja välty raskaiden kanisterien kantamiselta. Kompaktin lasinpesutabletin lisäksi tarvitset vain vettä, se maksaa murto-osan perinteisestä lasinpesunestekannusta ja mahtuu auton hansikaslokeroon tai keski-konsoliin. Liukeneee 5 minuutissa, yhdestä pakkauksesta yhteensä 15 litraa lasinpesunestettä. Puhdistaa tuulilasin ja ajovalot. Ei jätä raitoja tuulilasiin eikä muodosta näkyvyyttä häiritsevää kalvoa.

Ominaisuudet
Hyvä puhdistusteho, ei vahingoita kumia tai muovia.

Käyttö
Laita tabletti auton tuulilasinpesunestesäiliöön ja täytä säiliö vedellä. Vaihtoehtoisesti voit asettaa 1 tabletin tyhjään 5 litran muovikannuun ja lisätä 5 litraa vettä, jolloin saat 5 litraa käyttövalmista lasinpesunestettä. Sopii myös kodin lasipinnoille (esim. ikkunat). 1 pesutabletti + 5 litraa vettä = 5 litraa käyttövalmista lasinpesunestettä.

Pakkauskoko
3 tablettia/6 grammaa

PIENMOOTTORIBENSIINI

Valmiiksi sekoitettu 2-tahtisille pienmoottoreille suunniteltu polttoaine. Tarkoitettu maalla käytettäville ilma- ja vesijäähdytteisille kaksitahtimoottoreille kuten esimerkiksi moottorisahoille ja raivaussahoille. Palaa puhtaammin aiheuttaen vähemmän nokilaskeumia, hajua ja savua jolloin työskentely ja harrastaminen on paitsi mukavampaa myös ympäristöystävällisempää.

Pidentää moottorin käyttöikää ja säilyy paremmin käyttökelpoisena tavaliseen moottoribensiiniin verrattuna.

Pakkauskoko
3L, 5L, 10L

Suunniteltu 4-tahtisille pienmoottoreille käytettäväksi sellaisenaan, esim. perämoottorit, ruohonleikkurit, puutarhatyökoneet yms. Pienmoottoribensiini on autobensiinejä käyttäjäystävällisempi vaihtoehto sekä myös moottorin toiminnan kannalta suositellumpi vaihtoehto. Pienmoottoribensiini pidentää moottorin käyttöikää ja säilyy paremmin käyttökelpoisena tavaliseen moottoribensiiniin verrattuna.

Pakkauskoko
3L, 5L, 10L

Close Menu