ADBLUE®

AUS 32 (aqueous urea solution) on urealiuos, joka on valmistettu kemiallisesti puhdistetusta vedestä sekä ureasta ja jota käytetään ajoneuvoissa typen oksidipäästöjen vähentämiseen.

Urealiuos tunnetaan paremmin sen kauppanimellä AdBlue®. ISO- ja DIN-standardit omaavan AdBlue urealiuoksen vahvuus on 32,5%. AdBlueta käytetään SCR-teknologiaa (Selective Catalytic Reduction) hyödyntävissä ajoneuvoissa täyttämään Euro IV, Euro V ja Euro VI -päästönormien vaatimukset pakokaasujen jälkikäsittelyssä. Tällä on merkittävä vaikutus ympäristön ilmanlaadun parantamisessa katalysaattorin neutraloidessa typenoksidit.

SCR-järjestelmä on laajalti käytössä henkilö- ja pakettiautoissa ja se onkin vakiintunut ratkaisu dieselautojen lähipäästöjen vähentämisessä. Raskasliikenne on hyödyntänyt AdBlueta jo pitkään. Jotta AdBlue-liuosta voidaan käyttää ajoneuvossa, on sille asennettava erillinen tankki polttoainetankin lisäksi. AdBlue-liuosta suihkutetaan pakokaasun sekaan ennen SCR-katalysaattoria, joka on asennettu pakoputkistoon.

Pakkaamme AdBlue-urealiuosta kuluttajapakkauksiin ja tarjoamme mahdollisuuden myös bulk-toimituksiin.