LASINPESUNESTEET

Valmistamme lasinpesunestetiivistettä ja käyttövalmista lasinpesunestettä sekä kesä- että talvikäyttöön.

 

Lasinpesuneste Talvi

Etanolipohjainen käyttövalmis lasinpesuneste. Soveltuu talvikäyttöön, pakkaskesto -18 ja –20°C. Puhdistaa tuulilasin ja ajovalot. Ei jätä raitoja tuulilasiin eikä muodosta näkyvyyttä häiritsevää kalvoa.

Ominaisuudet
Hyvä puhdistusteho, ei vahingoita kumia tai muovia. Raikas sitrustuoksu.

Käyttö
Kaada suoraan pakkauksesta sellaisenaan auton tuulilasinpesunestesäiliöön. Liuos on sellaisenaan käyttövalmis aina ilmoitettuun asteeseen. Tarvittaessa voit parantaa pakkaskestävyyttä lisäämällä sekaan lasinpesunestetiivistettä.

Pakkauskoko
3L, 4L, 5L

 

Lasinpesuneste Kesä

Etanolipohjainen käyttövalmis lasinpesuneste. Soveltuu kesäkäyttöön yli 0 °C:n lämpötiloissa. Pakkaskesto –2 °C astetta. Puhdistaa ja poistaa siitepölyn, hyönteiset ja lintujen jätökset tuulilasista ja ajovaloista. Ei jätä raitoja tuulilasiin eikä muodosta näkyvyyttä häiritsevää kalvoa.

Ominaisuudet
Hyvä puhdistusteho, ei vahingoita kumia tai muovia. Raikas sitrustuoksu.

Käyttö
Kaada suoraan pakkauksesta sellaisenaan auton tuulilasinpesunestesäiliöön. Irrottaa parhaiten hyönteiset, kun tuulilasinpesunestettä suihkutetaan välittömästi lian ilmenemisen jälkeen. Suojeltava jäätymiseltä.

Pakkauskoko
3L, 4L, 5L

 

Lasinpesunestetiiviste

Etanolipohjainen lasinpesunestetiiviste (-60°C), joka sisältää vain tehoaineita. Soveltuu talvikäytöön. Laimennetaan vedellä sääolosuhteisiin sopivaksi. Puhdistaa tuulilasin ja ajovalot. Ei jätä raitoja tuulilasiin eikä muodosta näkyvyyttä häiritsevää kalvoa.

Ominaisuudet
Hyvä puhdistusteho, ei vahingoita kumia tai muovia. Raikas sitrustuoksu. Lasinpesuneste ehkäisee pesujärjestelmän jäätymisen alhaisissa lämpötiloissa, kun se on laimennettu riittävän vahvaksi.

Käyttö
Kaada laimennettuna tuulilasinpesunestesäiliöön. Laimennetaan puhtaalla vedellä pakkauksen ohjeiden mukaisesti haluttuun pakkaskestoon. Ulkolämpötilan laskiessa pakkaskestoa voidaan lisätä lisäämällä lasinpesunestetiivistettä seokseen.
Laimentaminen(*):
4 osaa vettä, 1 osa tiivistettä, pakkaskesto -7 °C
3 osaa vettä, 1 osa tiivistettä, pakkaskesto -9 °C
2 osaa vettä, 1 osa tiivistettä, pakkaskesto -15°C
1 osaa vettä, 1 osa tiivistettä, pakkaskesto -29 °C
*tiivistettä ja puhdasta vettä yhdistetään oikeassa suhteessa.

Pakkauskoko
1L, 4L, 5L, 200L