OG269Y0 (1)

Sopimuspakkaaminen

Sopimuspakkaaminen on yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa sytytysnesteiden ja -apujen sekä desinfioivien aineiden valmistus- ja pakkaustoiminnot. Oli kyse sitten isosta tai pienestä projektista, olemme aina valmiit auttamaan.

PALVELUT

Parhaat raaka-aineet sekä kustannustehokkaat ratkaisut laadusta tinkimättä.

Materiaalit

Valmistamme asiakkaiden Private Label tuotteet ”avaimet käteen” -periaatteella hyödyntäen samoja raaka-aineita kuin omien tuotemerkkiemme tuotteissakin. Teetämme ratkaisuja myös asiakkaan toivomista raaka-aineista mahdollisuuksiemme mukaan. Hyödynnämme laajaa pakkausmateriaalien toimittajaverkostoamme räätälöiden tuote- ja kuljetuspakkaukset täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pitkä yhteistyömme toimittajiemme kanssa tuo myös sujuvuutta ympäristöystävällisten pakkausmateriaalien kehittämiseen. Varmistammekin, että tuote toimitusketjuineen vastaa joustavasti asiakkaidemme tarpeita.

 

Tuotanto

Valmistamme, jalostamme ja pakkaamme tuotteet omassa tuotantolaitoksessamme Suomessa.

 

Logistiikka

Toimitamme tuotteita niin kuluttajapakkauksissa kuin myös bulk-tavarana. Kuluttajapakkaukset pakkaamme pahvilaatikoihin, myyntitelineisiin tai asiakkaan toiveiden mukaisesti. Bulk-tuotteet toimitamme säiliöautoilla, 1000 litran IBC-konteissa tai 200 litran metallitynnyreissä. Toimitukset lähtevät tuotantolaitokseltamme asiakkaan varastolle tai suoraan päivittäistavarakauppoihin. Yhdessä logistiikkakumppaniemme kanssa pystymme tarjoamaan kustannustehokkaat sekä toimitusvarmat kotimaan sekä kansainväliset kuljetukset.