OG269Y0 (1)

Sopimuspakkaaminen

Sopimuspakkaaminen on yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa tuotteidensa valmistus- ja pakkaustoiminnot sekä halutessaan myös tuotteisiin liittyvät ostotoiminnot. Oli kyse sitten isosta tai pienestä projektista, olemme aina valmiit auttamaan.

PALVELUT

Parhaat raaka-aineet sekä kustannustehokkaat ratkaisut laadusta tinkimättä.

Materiaalit

Valmistamme asiakkaiden Private Label tuotteet käyttäen samoja raaka-aineita kuin omien tuotemerkkiemme tuotteissakin. Teetämme ratkaisuja myös asiakkaan toivomista raaka-aineista mahdollisuuksiemme mukaan. Hyödynnämme sopimuspakkaamisessa olemassa olevia sopimuksiamme omien pakkausmateriaalitoimittajiemme kanssa, mutta räätälöimme pakkaukset asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hyödyntäessämme olemassa olevia tavarantoimittajasopimuksiamme pystymme saavuttamaan kustannustehokkaita hankintahintoja. Pitkä yhteistyö toimittajiemme kanssa tuo myös sujuvuutta materiaalien kehittämiseen ja räätälöimiseen asiakkaidemme tarpeiden mukaiseksi. Meiltä hoituvat tuotteeseen kohdistuvat niin suorat kuin epäsuoratkin hankinnat.

 

Tuotanto

Valmistamme, jalostamme ja pakkaamme tuotteet omassa tuotantolaitoksessamme Suomessa.

 

Logistiikka

Bulk-tuotteet toimitamme säiliöautoilla, 1000 litran IBC-konteissa tai 200 litran metallitynnyreissä. Kuluttajatuotteet pakkaamme pahvilaatikoihin, myyntitelineisiin tai asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimitukset lähtevät tuotantolaitokseltamme asiakkaan varastolle tai suoraan päivittäistavarakauppoihin. Yhdessä logistiikkakumppanimme kanssa pystymme tarjoamaan kustannustehokkaat kotimaan sekä kansainväliset kuljetukset.