OIVA BIOSYTYTYSNESTE

Sytytysneste ja pakkaus 100 % kierrätetyistä kotimaisista raaka-aineista –
ekologisempi vaihtoehto grillaukseen.

Meistä jokainen on entistä huolestuneempi kemikaaleista, joita käytämme päivittäin ja joilla rasitamme niin itseämme kuin ympäristöämmekin. Grillaus ei ole poikkeus. OIVA biosytytysneste on uuden sukupolven ympäristöystävällinen uusiutuvista materiaaleista valmistettu sytytysneste, joka tuo erinomaisen grillauskokemuksen ilman hajua tai savua. Tämä on meidän tapamme auttaa kuluttajia pienentämään hiilijalanjälkeään.

OIVA biosytytysneste on 100% suomalainen tuote, jossa raaka-aineena käytetään Suomesta tulevaa uusiutuvaa energiaa. Nyt myös pullo tehdään suomalaisesta korkealuokkaisesta kierrätysmateriaalista. OIVA tukee kiertotalouden periaatteita, jossa uusiutuvalla energialla sekä biopohjaisilla ja kierrätetyillä raaka-aineilla korvataan maapalloa rasittavia uusiutumattomia luonnonvaroja.

Palaessa hajuton ja savuton, ilman aromeja:
Laadukkaan tuotantoprosessin ja raaka-aineiden ansiosta tuote palaa puhtaasti ja savuttomasti.
Ei jätä mitään sivumakua grillattavaan ruokaan, vain aito grilliruoan maku.
Palaa pitkään ja sytyttää grillihiilet tasaisesti.

Uusiutuvan energian hyödyntäminen:
Olemme asettaneet runsaasti resursseja biosytytysnesteen kehittämiseen, jossa raaka-aineena käytetään kierrätettyjä materiaaleja, mutta joka silti omaa erinomaiset sytytysominaisuudet. Voimme ylpeänä ilmoittaa, että olemme päässeet tavoitteeseemme ja kehittäneet ekologisen ratkaisun sytyttämiseen, joka mullistaa hiiligrillauksen! OIVA biosytytysneste on valmistettu suomalaisista uusiutuvista raaka-aineista ja tukee kiertotaloutta, jossa hukkaa ja jätettä syntyy mahdollisimman vähän. Nyt kotigrillaajakin voi tuoda oman panoksensa ilmastotalkoisiin. 

Kiertotalous – Hukasta hyödyksi!
Nyt myös pullo 100% kierrätysmuovia! Olemme panostaneet myös pakkaukseen ja nyt OIVA biosytytysneste pakataankin täysin suomalaiseen kierrätysmuovista valmistettuun pulloon.

Käyttöohje:
Ruiskuta tasaisesti grillihiilille tai nuotioon. Voit sytyttää heti. Sytytysneste on savuton, hajuton ja leimahtamaton. Kuumaan grilliin, hehkuville hiilille tai avotuleen nesteitä ei saa kaataa.

Pakkauskoko: 1L
UFI-koodi: DVX1-90V8-C00P-U7FA
Jälleenmyyjät: S-ryhmä, Kokkolan Halpa-Halli Oy