OIVA BIOSYTYTYSNESTE

Meistä jokainen on entistä huolestuneempi kemikaaleista, joita käytämme päivittäin ja joilla rasitamme niin itseämme kuin ympäristöämmekin. Grillaus ei ole poikkeus. OIVA biosytytysneste on uuden sukupolven ympäristöystävällinen uusiutuvista materiaaleista valmistettu sytytysneste, joka tuo erinomaisen sytytyskokemuksen ilman vaarallisia kemikaaleja, hajua tai savua. Tämä on meidän tapamme auttaa kuluttajia pienentämään hiilijalanjälkeään.

OIVA biosytytysneste on 100% suomalainen tuote, jossa raaka-aineena käytetään Suomesta tulevaa uusiutuvaa energiaa. Myös pullo sekä työ tehdään Suomessa. OIVA tukee kiertotalouden periaatteita, jossa uusiutuvalla energialla ja biopohjaisilla raaka-aineilla korvataan maapalloa rasittavia uusiutumattomia luonnonvaroja.

Palaessa hajuton ja savuton, ilman aromeja:
Laadukkaan tuotantoprosessin ja raaka-aineiden ansiosta tuote palaa puhtaasti ja savuttomasti.
Ei jätä mitään sivumakua grillattavaan ruokaan, vain aito grilliruoan maku.
Palaa pitkään ja sytyttää grillihiilet tasaisesti.

Uusiutuvan energian hyödyntäminen: Olemme asettaneet runsaasti resursseja biosytytysnesteen kehittämiseen, jossa raaka-aineena käytetään kierrätettyjä materiaaleja, mutta joka silti omaa erinomaiset sytytysominaisuudet. Voimme ylpeänä ilmoittaa, että olemme päässeet tavoitteeseemme ja kehittäneet ekologisen ratkaisun sytyttämiseen, joka mullistaa hiiligrillauksen! OIVA biosytytysneste on valmistettu suomalaisista uusiutuvista raaka-aineista ja tukee kiertotaloutta, jossa hukkaa ja jätettä syntyy mahdollisimman vähän. Nyt kotigrillaajakin voi tuoda oman panoksensa ilmastotalkoisiin. 

Käyttöohje:
Ruiskuta tasaisesti grillihiilille tai nuotioon. Voit sytyttää heti. Sytytysneste on savuton, hajuton ja leimahtamaton. Kuumaan grilliin, hehkuville hiilille tai avotuleen nesteitä ei saa kaataa.

Pakkauskoko: 1L