FLAME GEL POLTTOGEELI

FLAME GEL on savuton ja hajuton polttogeeli monipuoliseen retkeily- ja kesämökkikäyttöön, kotitalouksiin sekä ammattikäyttöön esim. palokoulutuksiin ja pyroteknisiin esityksiin.

Syttyy tasaisesti ilman humahdusta. Tuote soveltuu palonkestäville ja paloon tarkoitetuille alustoille, takan, puukiukaan ja nuotion palon varmistamiseksi.

FLAME GEL toimii myös kosteilla alustoilla. Se on tehokas ja hyödyllinen apu. Geeliä voi käyttää ulkotulena palamattomalla alustalla tai astiassa ja se soveltuu myös jätkänkynttilän palosydämeksi.

Geeli on myös erinomainen hormien turvalliseen ja savuttomaan esilämmittämiseen (annostele geeliä puhtaan tulipesän pohjalle noin 0,5 desiä ja sytytä, anna palaa loppuun, hormiin syntyy kunnollinen veto. Sytytä tämän jälkeen vasta puut.)

Geeli on helppokäyttöinen ja turvallinen kaataa – se ei roisku. Tuote ei jätä palojäämiä, eikä tuota ilmassa leijuvia hiukkasia tulipesiin, kuten paperin palaessa syntyy. Palamistuotteena syntyy vain pieni määrä hiilidioksidia ja vesihöyryä. (on myös luonnossa liikkujan hyödyllinen apulainen, vrt. kupillisen lämmittäminen), lukon sulattaminen.

Kuumaan grilliin, hehkuville hiilille tai avotuleen nesteitä ei saa kaataa

Pakkauskoot: 0,5L, 1L, 3L

Kysy lisää ja tilaa suoraan meiltä! Puh. 02-534 0600 tai yhteydenottolomakkeen kautta.