Tutustu tuotteisiimme

Tuotevalikoimamme sisältää uusiutuvista raaka-aineista valmistettavan uuden sukupolven biosytytysnesteen, palamisominaisuuksiltaan ylivertaisen polttogeelin, ympäristöystävällisen sytytysvillan sekä tehokkaat desinfiointiaineet niin käsille kuin pinnoille. Tuotteissamme olemme huomioineet Pohjoisen ankarat olosuhteet ja suunnitelleet tuotteet nimenomaan suomalaiseen käyttöön.

OIVA biosytytysneste

Ympäristöystävällinen OIVA biosytytysneste on Suomessa kehitetty ja valmistettu uuden sukupolven sytytysneste. OIVA biosytytysneste on valmistettu suomalaisista uusiutuvista raaka-aineista ja tukee kiertotaloutta, jossa hukkaa ja jätettä syntyy mahdollisimman vähän. Nyt kotigrillaajakin voi tuoda oman panoksensa ilmastotalkoisiin. OIVA biosytytysneste soveltuu grillihiilien ja takan sytytykseen sekä saunan tulipesiin.

OIVA sytytysvilla

Edullinen ja helppokäyttöinen OIVA sytytysvilla soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Ympäristöystävällinen luonnollisista raaka-aineista valmistettu sytytysapu omaa pitkän paloajan ja on mainio puiden, grillihiilien ja brikettien sytyttämiseen.

FLAME GEL polttogeeli

Suomalainen innovaatio FLAME GEL polttogeeli on Suomessa kehitetty ja valmistettu. FLAME GEL polttogeeli varmistaa efektiivisen, tehokkaan ja puhtaan palamisen. Se soveltuu sekä koti- että ammattilaiskäyttöön esim. turvallisuuskoulutuksiin ja esiintyville taitelijoille.

OIVA käsidesi

Suomalainen OIVA käsidesi on WHO:n reseptin mukaan Suomessa valmistettu desinfioiva ja kosteuttava käsigeeli. Tappaa tehokkaasti mahdolliset taudinaiheuttajat ollen silti hellävarainen iholle.

OIVA pintadesi

OIVA pintadesi on käyttövalmis suomalainen desinfiointiaine pinnoille. Desinfioi pinnat bakteereista ja viruksista turvallisesti ja nopeasti.