Tutustu tuotteisiimme

Tuotevalikoimamme sisältää uusiutuvista raaka-aineista valmistettavan uuden sukupolven biosytytysnesteen, palamisominaisuuksiltaan ylivertaisen polttogeelin, ympäristöystävälliset sytytyspalat, lasinpesunesteet jokaiseen keliin, ekologisen lasinpesutabletin sekä dieselmoottorien päästöjä vähentävän AdBlue®-urealiuoksen. Tuotteissamme olemme huomioineet Pohjoisen ankarat olosuhteet ja suunnitelleet tuotteet nimenomaan suomalaiseen käyttöön.

OIVA biosytytysneste

Ympäristöystävällinen OIVA biosytytysneste on Suomessa kehitetty ja valmistettu uuden sukupolven sytytysneste. OIVA biosytytysneste on valmistettu suomalaisista uusiutuvista raaka-aineista ja tukee kiertotaloutta, jossa hukkaa ja jätettä syntyy mahdollisimman vähän. Nyt kotigrillaajakin voi tuoda oman panoksensa ilmastotalkoisiin. OIVA biosytytysneste soveltuu grillihiilien ja takan sytytykseen sekä saunan tulipesiin.

Sytytyspalat

Edulliset ja helppokäyttöiset sytytyspalat soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön. Ympäristöystävälliset luonnollisista raaka-aineista valmistetut sytytysavut omaavat pitkän paloajan ja ovat mainioita puiden, grillihiilien ja brikettien sytyttämiseen.

Polttogeeli

Suomalainen innovaatio Flame Gel polttogeeli on Suomessa kehitetty ja valmistettu. Flame Gel polttogeeli varmistaa efektiivisen, tehokkaan ja puhtaan palamisen. Se soveltuu sekä koti- että ammattilaiskäyttöön esim. turvallisuuskoulutuksiin ja esiintyville taitelijoille.

Lasinpesunesteet

Lasinpesunesteet keliin kuin keliin vuodenajasta riippumatta. Etanolipohjaiset lasinpesunesteet raikkailla tuoksuilla laajalti eri pakkaskestoilla. Tarjoamme lasinpesunesteitä kuluttajapakkauksissa, 1000 litran IBC-konteissa sekä bulk-toimituksina.

Lasinpesutabletti

Tarjoamme ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteiselle lasinpesunesteelle, joka osaltaan tukee kiertotaloutta vähentäen muovijäätteen määrää merkittävästi perinteisiin lasinpesunestepakkauksiin verrattuna. Helppokäyttöinen lasinpesutabletti kulkee helposti mukana missä ikinä liikutkin.

AdBlue

AdBlue® on urealious, jota käytetään dieselmoottoreissa vähentämään NOx-päästöjä. AdBlue® eli AUS 32 (aqueous urea solution) on valmistettu kemiallisesti puhdistetusta vedestä sekä ureasta. AdBlue® soveltuu ajoneuvoihin joissa on SCR-järjestelmä pakokaasujen jälkipuhdistukseen. Pakkaamme AdBlue®-urealiuosta kuluttajapakkauksiin ja tarjoamme mahdollisuuden myös bulk-toimituksiin.